Léna Dekoráció

Néhány szó rólam

Kreatív családi közeg...
Édesanyám folyton átrendezte a lakást, jobbnál jobb ötletei voltak. Az egyik nővérem természetes anyagokkal dekorálta a lakását, a másik nővérem pedig művészeti oktatást végzett a város egyik iskolájában... Szóval nem maradhattam ki én sem!

Bár szakmaként olyat választottam, amely a kreativitástól igen távol áll, csak idő kérdése volt, hogy komolyabban az életem részéve tegyem a dekorálással való foglalkozást.

Azóta pedig eltelt bő 10 év.

Dekoráltam esküvőkre, születésnapokra, évfordulókra, nagyon sokféle családi és céges rendezvényre, ünnepi alkalomra.

Volt közös ötletbörze, és kaptam sokszor teljesen szabad kezet, vagy épp én fogtam a megrendelő kezét, aki maga szeretett volna dekorálni.

Minden megrendelés más, és én minden megrendelésnél mást nyújtok, egyedit, olyat, ami elégedett mosolyt csal az arcokra.

És ezek azok a mosolyok, amikért olyan nagyon szeretem a munkámat.

A rajzzal kezdődik... 

A terek és a hozzájuk passzoló hangulatok megtervezése nálam a papíron kezdődik.

Jön egy új megrendelés és cikáznak a gondolataim... a helyszín stílusa, az esemény jellege, a megrendelők igényei... Időre van szükség, mire körvonalazódik a látvány.

Szeretem magam előtt látni a nagy egészet és a részleteket, és jól jönnek ezek a vázlatok a megrendelőimmel való egyeztetésnél is, hiszen nem csupán beszélgetünk valamiről és megpróbáljuk elképzelni azt a képet, ami a másik fejében van, hanem a megrendelő látja maga előtt lerajzolva azt a képet, ami az én fejemben összeállt az ő vágyai, elképzelései, igényei alapján. Gyakran előfordul az is, hogy egyáltalán nincs elképzelése a megrendelőnek és teljesen szabad kezet kapok vagy épp nagyon sokféle ötlete van és abból kell nekem egy harmóniát létrehoznom.
Összefoglalva tehát, jó, ha látjuk, hogy miről beszélgetünk, könnyebben lehet rajta mindenféle irányban módosítani annak érdekében, hogy majd a valóságban feldíszített tér ténylegesen a megrendelő elégedettségét szolgálja.

Műhelyem

Az alkotás, az ügyfelekkel való találkozás és a kreatív workshopok helyszíne